Любомир Каримански обяви ще става ли шеф на БНБ. Ако самият

...
Любомир Каримански обяви ще става ли шеф на БНБ. Ако самият
Коментари Харесай

Любомир Каримански: Аз не съм в управляващата коалиция и в НС, за да гоня постове

Любомир Каримански разгласи ще става ли началник на Българска народна банка. 

Ако самият бизнес одобри, че може да се усили оптималният застрахователен предел от 3000 на 3400 лева и одобри механизъм, с който те могат да възнамеряват дейностите си, може сътрудниците от Демократична България да бъдат уверени че има опция. Имам още срещи със заинтригувани страни за повдигането на оптималния приход, ще осведомявам съдружните сътрудници, ще забележим дали има основан подобен механизъм, удовлетворява ли бизнеса и в случай че е по този начин ще вървим напред, сподели ръководителят на бюджетната комисия в Народното събрание Любомир Каримански сподели по bTV.

Между първо и второ четене на бюджета най-вероятно ще бъдат увеличени средствата за обучение и просвета, сподели още ръководителят на бюджетната комисия в Народното събрание.

На въпрос дали се вижда в ролята на началник на Българска народна банка Любомир Каримански отговори: По скоро виждам нуждата съдружните сътрудници да излязат с единно решение.

Дали би желал това решение да е за него? Каримански отговори: Това е след разискване след нужните причини отвсички страни. Аз не съм в ръководещата коалиция и в Народното събрание, с цел да пъдя някакви постове, желая да реализира резултати за хората и в този момент си правя работата като ръководител на Комисията по бюджети и финанси, пише 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР